Aanmelden

Aanmelding nieuwe leerling

Komt u in Ruinen wonen? Of wordt uw zoon of dochter 4 jaar? We heten uw kind(eren) graag van harte welkom op IKC 't Oelebröd!

Wanneer u overweegt uw kind aan te melden op onze school, kunt u een afspraak maken met de directeur. U krijgt dan een rondleiding met een gesprek, waarbij de manier van werken, de visie en wederzijdse verwachtingen worden besproken. We horen dan ook graag wat u denkt dat uw kind nodig heeft om zich prettig te voelen. 
Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kunt u mailen naar directeur.oelebrod@wolderwijs.nl of bellen met 0522 471805 en vragen naar de directeur. Langs komen om een afspraak te maken mag natuurlijk ook. 

Wanneer uw kind is aangemeld

Wanneer u heeft gekozen om uw kind bij ons in te schrijven, wordt u een aantal weken voor de startdatum uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de nieuwe leerkracht. Hierbij wordt nog een keer gesproken over wat u denkt dat uw kind nodig heeft en krijgt u informatie over allerlei praktische zaken zoals de gymles, eten en drinken, etc. Wanneer uw kind voor het eerst naar school gaat worden vervolgens afspraken gemaakt om 2 dagen te komen proefdraaien om alvast een beetje te wennen aan het onderwijs. 

Voor vragen over de aanmelding kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT