Agenda

Afname eindtoets groep 8

Startdatum/tijd:
donderdag 15 april 2021 08:30
Einddatum/tijd:
donderdag 15 april 2021 12:00
Beschrijving:
De kinderen van groep 8 maken de eindtoets, Deze toets checkt of het gegeven advies juist is. Wanneer een kind een hogere uitslag heeft op deze toets dan is de school verplicht het gegeven advies te heroverwegen. In dit geval wordt contact gezocht met de ouder(s). Dit jaar nemen we de toets van Route 8 af. Dit is een digitale toets waarbij tijdens de afname steeds het niveau van de vragen wordt aangepast aan het niveau van de gegeven antwoorden. Was een antwoord fout, dan is de volgende vraag wat minder moeilijk. Was het antwoord goed, dan is de volgende vraag juist wat moeilijker. 
bekijk de volledige agenda

IKC-nieuws

Bloemen gelegd bij monument
lees meer
Koningsspelen 2021!
lees meer
Kleurwedstrijd
lees meer
1 april
lees meer
meer IKC-nieuws

Welkom op IKC 't Oelebröd

Op het Integraal Kindcentrum kunt u terecht voor opvang en onderwijs

Binnen het IKC wordt het beste van 2 werelden gecombineerd: opvang en onderwijs versterken elkaar. Het is ons streven te zorgen dat de overgang van opvang naar onderwijs heel natuurlijk voelt voor uw kind. Zo hebben we een doorgaande lijn op pedagogisch gebied, we hanteren dezelfde afspraken en voor de jongere kinderen gebruiken we dezelfde methode in opvang en onderwijs. We bieden ook VVE aan. Klik hier voor een compleet overzicht van de voordelen van een integraal kindcentrum. 

Op IKC 't Oelebröd krijgt uw kind liefdevolle kinderopvang, afgestemd op de behoeften. IKC 't Oelebröd is een plek waar het zich in zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen. U kunt uw kind bij ons brengen van 7.00 tot 18.30 uur en gebruik maken van gunstige tarieven en flexibele voorwaarden

Wanneer u kiest voor IKC 't Oelebröd zal uw kind kwalitatief goed basisonderwijs krijgen in een veilig (leer)klimaat. Uw zoon of dochter krijgt een breed aanbod waardoor hij of zij de eigen talenten kan ontwikkelen. Uw kind zal een evenwichtige balans meekrijgen van kennis en vaardigheden. 

Onze professionals doen er alles aan om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren vanuit een veilige omgeving. Ze doen dit graag samen met u!

Meer over de organisatie

Contact

IKC 't Oelebröd
Mr. H. Smeengestraat 56
7963 BZ RUINEN

Onderwijs 0522 471805
Opvang (locatie) 0522 473441
Opvang (administratie) 0528 741 700

Aanmelden voor een vrijblijvende rondleiding

E-mail naar de directie - geen acquisitie -
Aanmelden voor de opvang  
Informatie over tarieven van de opvang

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl